Elitidrottare

Kost & Prestation

Elitidrottare

Kosten är en otroligt viktig del för att få ut maximalt av träning och tävling. Det kan lätt glömmas bort och fokus ligger på att få ihop önskade träningstimmar. 

För att få ut maximalt av alla dessa träningstimmar behöver man ha stenkoll på att kroppen får i sig tillräckligt med energi, rätt fördelning av näringsämnen och timing kring måltider. Vad man äter, hur mycket man äter och när man äter är alltså avgörande för att prestera, bygga och reparera kroppen.

Att hjälpa elitidrottaren som lägger ner otaliga timmar träning och tävling i veckan är något jag har specialiserat mig inom. Utmaningen att få i sig tillräckligt med energi och med en balans av näringsämnen som gynnar prestationen och hälsan, hitta förbättringsområden och lägga upp en bra plan är nödvändig för idrottarens utveckling.

Några av de elitidrottare jag hjälper:

  • Elitseriespelare i bandy
  • SHL-spelare
  • Landslagsspelare 
  • Allsvenska hockeyspelare
  • Allsvenska bandyspelare
  • Hockeyettan 
 
Jag har hjälpt många idrottare att hitta en bra kost som innehåller rätt mängd energi och rätt fördelning vid rätt tillfälle. Det är otroligt viktigt för att kunna träna med hög kvalitet över tid, ta hand om kroppen, undvika skador och infektioner samt ge kroppen de bästa förutsättningarna för att utvecklas.

För att ta nästa steg behöver du inte bara ha koll på träningsmängd och teknik kring din idrott, även kosten är avgörande för att du ska kunna tillgodose dig all träning, säkerställa att du återhämtar dig korrekt och att du fyller på med rätt energi för att prestera maximalt.

Kontakta mig så går vi igenom på djupet hur dina förutsättningar ser ut, vilka mål du har och därefter gör vi en hållbar och fungerande plan kring din kost.

Kosten är en stor del i din utveckling och genom den får du ut maximalt av alla dina träningstimmar.

Anna Nilsson

anna@kostanalys.se

Investera i kosten

Ge dig själv rätt förutsättningar att prestera på max!