Om Kostanalys.se

Den korta beskrivningen av mig kan vara så här:

Jag heter Anna Nilsson och jag hjälper människor att orka mer.

Om du är mer nyfiken på mig, vad jag gör och har gjort så kommer här en lite längre beskrivning.

Jag är utbildad kostrådgivare vid Luleå Tekniska Universitet med fokus på kosthållning och näringslära, samt vidareutbildad inom kost vid träning och prestation vid Umeå Universitet.

Jag utgår ifrån Hälsingland men mina kunder finns från Malmö i söder till Luleå i norr. Jag är ofta på resande fot och träffar privatpersoner, idrottare, föreningar och företag. Där vi inte kan få till ett fysiskt möte så går det ju hur bra som helst att ha digitala möten idag.

Jag brinner verkligen för att människor ska orka mer, både i vardagen och inom sin idrott. Jag har spenderat säkert mer än 10.000 timmar i olika ishallar och sporthallar runtom i landet då jag har 3 aktiva barn. Min egen erfarenhet gör att jag förstår livspusslet och utmaningar som många föräldrar och idrottande barn och ungdomar står inför.

Många av de idrottare jag hjälper finns främst inom ishockey, allt från landlagspelare, SHL, Allsvenskan, Hockeyettan och div2.  Även idrottare inom andra sporter så som fotboll, bandy mm anlitar mig för att säkerställa att man får ut maximalt av sin träning och kan prestera på topp.

Det behöver inte betyda att du måste vara elitidrottare för att anlita mig, alla har rätt att få mer ork i vardagen och säkerställa att man äter hälsosamt. Förutom elitidrottare hjälper jag även motionärer, ungdomar, kvinnor, män och företag i hela Sverige.

Vi behöver alla äta olika beroende på vad vi vill uppnå. Jag utgår därför från en kostanalys som visar hur din kost ser ut idag, vad som saknas och vilka förändringar som kan göras i kosten för att du ska nå ditt mål. Utifrån kostanalysen kan jag ge träffsäkra och konkreta kostråd som är bra för just dig.

Tveka inte att kontakta mig så kan vi titta på ett upplägg som skulle fungera för dig, oavsett om du är elitidrottare, glad motionär, ett företag eller en helt vanlig person som vill få lite mer energi i vardagen.

Oftast är första steget det jobbigaste

Kontakta mig så tar vi det tillsammans!

Vi är vad vi äter!

Kroppen är uppbyggd av samma beståndsdelar som maten. Därför är det viktigt med en varierad kost och olika näringsämnen.

För att äta en hälsosam kost som håller i längden och fungerar för just dig och utefter dina förutsättningar, kan det vara smart att göra små förändringar i taget, men på rätt sätt så att det gör skillnad för din hälsa.

Jag har hjälpt män och kvinnor till en sundare livstil, företag som förstått att personal som mår bra presterar bättre, föreningar och ungdomar att förstå vikten av rätt kost, motionären och elitidrottaren som vill få ut mer av sin träning och tävling.

Kosten är avgörande för att alla timmar du lägger ner på att träna ska ge bästa resultat. Därför är det viktigt att säkerställa vad, hur mycket och när du äter.

Jag tror inte på förbud. Ät och njut av det du tycker om, men välj dina tillfällen då du äter det som är mindre hälsosamt. Dessutom finns det massor av nyttigheter som är ännu godare och som samtidigt gör gott för din kropp, jag lovar!

Lägg till bra livsmedel till din kost istället för att ta bort. Då blir det mindre och mindre plats för det som är mindre hälsosamt.

Anna Nilsson

Utbildad Kostrådgivare

Jag kan hjälpa dig att hitta balansen för en långsiktig hälsosam vardag. Unna dig att ta hand om din kropp, du är värd det!

Frågor om kost

-Vill du veta vad din kropp behöver och varför?

-Vill du förstå samband mellan kost och prestation?

-Vill du veta om den kost du äter idag ger dig de näringsämnen som du behöver?

– Är du vegetarian eller vegan och osäker på om du får i dig tillräckligt med näringsämnen?

-Tycker du att det känns krångligt att äta hälsosamt?

-Vill du veta vad du kan förbättra med din kost och hur du kan göra förändringar som är positiva för din hälsa?

-Vill du veta mer om miljösmart mat och hållbara matvanor?

-Kontakta mig om du har frågor eller funderingar kring din kost

-anna@kostanalys.se  070-384 46 77

Kontakta mig idag så berättar jag hur jag kan hjälpa dig!