Vi är vad vi äter! 

Kroppen är uppbyggd av samma beståndsdelar som maten. Därför är det viktigt med en varierad kost och olika näringsämnen.

För att äta en hälsosam kost som håller i längden och fungerar för just dig och utefter dina förutsättningar, kan det vara smart att göra små förändringar i taget, men på rätt sätt så att det gör skillnad för din hälsa.

Jag har hjälpt män och kvinnor till en sundare livstil, företag som förstått att personal som mår bra presterar bättre, föreningar och ungdomar att förstå vikten av rätt kost, motionären och elitidrottaren som vill få ut mer av sin träning och tävling. 

Kosten är avgörande för att alla timmar du lägger ner på att träna ska ge bästa resultat. Därför är det viktigt att säkerställa vad, hur mycket och när du äter.

Jag tror inte på förbud. Ät och njut av det du tycker om, men välj dina tillfällen då du äter det som är mindre hälsosamt. Dessutom finns det massor av nyttigheter som är ännu godare och som samtidigt gör gott för din kropp, jag lovar!

Lägg till bra livsmedel till din kost istället för att ta bort. Då blir det mindre och mindre plats för det som är mindre hälsosamt.

Anna Nilsson

Utbildad Kostrådgivare

Jag kan hjälpa dig att hitta balansen för en långsiktig hälsosam vardag. Unna dig att ta hand om din kropp, du är värd det!

Frågor om kost

-Vill du veta vad din kropp behöver och varför?

-Vill du förstå samband mellan kost och prestation?

-Vill du veta om den kost du äter idag ger dig de näringsämnen som du behöver?

– Är du vegetarian eller vegan och osäker på om du får i dig tillräckligt med näringsämnen?

-Tycker du att det känns krångligt att äta hälsosamt?

-Vill du veta vad du kan förbättra med din kost och hur du kan göra förändringar som är positiva för din hälsa?

-Vill du veta mer om miljösmart mat och hållbara matvanor?

-Kontakta mig om du har frågor eller funderingar kring din kost

-anna@kostanalys.se  070-384 46 77

Kontakta mig idag så berättar jag hur jag kan hjälpa dig!